Reparation och service av torkar & virkestorksportar i Sverige

Din servicepartner vid underhåll och reparation av virkestorkar & virkestorksportar.

funderingar gällande portar?

• Eventuellt renovera • Bygga om portar • Sätta nya portar på plats i era virkestorkar • Service av portar

Vår personal är specialutbildad och använder vid alla förbättringsuppdrag utrustning och produkter av högsta kvalitet, vilket innebär att vi jobbar i syrafast material för bättre hållbarhet.

Vi tar oss an olika projekt inom virkestorkar och virkestorksportar, inklusive stångmatare. Vårt team är kvalificerat att utföra renoveringar och reparationer av stångmatare, och vi har även reservdelar till deras egna produkter på lager.

Dessutom erbjuder vi spikar och rostfria karmskoningar för betongtorkar, och vi är experter på montering av trösklar.

 

Våra tjänster

 

Reparation och underhåll: Vi erbjuder snabba och pålitliga reparationer för att säkerställa att dina portar fungerar som de ska. Vi utför även regelbundet underhåll för att förebygga problem och förlänga portarnas livslängd.


Installation: Behöver du nya portar? Vi erbjuder installationstjänster av hög kvalitet och kan hjälpa dig att välja de portar som passar bäst för dina behov.


Uppgraderingar och modernisering: Om dina portar behöver en uppdatering eller modernisering, är vi experter på att ta dem till nästa nivå med de senaste tekniska funktionerna och säkerhetsförbättringarna.


Reservdelar: Vi har ett omfattande lager av reservdelar för olika porttyper och märken, vilket gör att vi kan snabbt åtgärda problem och minimera avbrott.


Säkerhet Först

Vi prioriterar alltid säkerheten hos våra kunder. Våra tekniker är väl utbildade och certifierade för att säkert utföra alla porttjänster och följer strikta säkerhetsföreskrifter.

 

Kontakta oss idag

Oavsett om du behöver en snabb reparation, planerar en ny installation eller vill boka regelbundet underhåll för dina portar, är SMP-Porten redo att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att diskutera dina portbehov och få en skräddarsydd lösning som passar dig bäst.

På SMP-Porten är din portar i trygga händer. Vi är dedikerade till att leverera den bästa portservicen i branschen.

Erfarenhet sedan 1985

Regelbunden service & underhåll

Ombyggnation och reparation

Installation av nya portar till i era Virkestorkar

Byte av lister till portar och dörrar

Slitage av tätningslister och andra tätningar kring Portar och Dörrar är en vanlig brist, detta kan vi åtgärda med besiktning samt byte för att ge en lägre energikostnad och högre och jämnare torkprocess 

Erfarenhet att lita på

Vår personal är specialutbildad och använder vid alla förbättringsuppdrag utrustning och produkter av högsta kvalitet, vilket innebär att vi jobbar i syrafast material för bättre hållbarhet. Vi har alla behörigheter för att säkert utföra arbetet enligt gällande säkerhetsföreskrifter.

Har du frågor?

Kontakta SMP-porten AB